Hoe zie jij jezelf bij Destion 2.0?

Het zijn turbulente tijden op de (huur)woningmarkt. Woningtekorten, woekerende huurprijzen, een transformerende, vergrijzende maatschappij, maar ook andere woonbehoeften. Allemaal veranderingen die vragen om een nieuwe, frisse kijk op wonen!

Destion wil graag meegroeien met deze veranderingen. Maar daarvoor hebben we nieuwe mensen nodig. Ambitieuze mensen die voorbij voordeuren kunnen kijken. Mensenmensen die achter cijfers bovenal mensen zien. Zorgzame mensen die weten dat wonen meer is dan een dak boven je hoofd. Idealisten die begrijpen dat woongenot niet alleen in bakstenen zit. We zoeken visionairs die overal ruimte voor verbetering zien. Verbinders die de juiste bruggen weten te slaan tussen de juiste mensen. En techneuten die begrijpen hoe ze data en techniek kunnen inzetten om welzijn te vergroten.

Destion mag zichzelf tot een van de beste woningcorporaties van Nederland rekenen. Dat willen we heel graag zo houden en daarom hebben we jouw hulp nodig. Want voor optimisten zoals jij, die zien dat wonen beter kan, ligt er een geweldige uitdaging.