Destion maakt wonen slimmer, prettiger en duurzamer

Bij Destion vinden we prettig wonen belangrijk. Nu, en in de toekomst. Daarom houden we wijken leefbaar, verduurzamen we onze bestaande woningen zoveel mogelijk en houden we bij nieuwbouw rekening met de ontwikkelingen van morgen. Daarom zoeken wij toekomstgerichte visionairs, die data en techniek kunnen omzetten in woongenot en welzijn in de wijken.

Zorg jij voor verandering bij Destion?

Destion zorgt al meer dan honderd jaar voor betaalbare en goede woningen in Noord-Limburg. Maar woningtekorten, woekerende huurprijzen, een veranderende maatschappij en andere woonbehoeften vragen om een nieuwe kijk op de huurwoningmarkt. Daarom zoeken we optimisten die zien dat wonen beter kan. Iets voor jou? Bekijk onze vacatures en start jouw nieuwe uitdaging!

Ontdek onze unieke werkwijze

Wij vinden dat wonen méér is dan alleen een dak boven je hoofd. Daarom houden we ons niet alleen bezig met het verhuren van woningen, maar voelen we ons ook verantwoordelijk voor de leefbaarheid in de dorpen waar onze woningen staan. Een prettige leefomgeving met voor elke levensfase de juiste woning: dát is waar wij al honderd jaar naar streven. Hoe we dat doen? Je ziet in het onze video.

"Onze woningen zijn goed: ze zijn betaalbaar, hebben een veilige omgeving, zijn goed geïsoleerd en zijn duurzaam qua uiterlijk en uitstraling."

Wilbert Pothoff
Directeur

Collega's aan het woord